Husalarmer og overvågningsanlæg

MK-EL rådgiver og installerer alarm- sikrings- og overvågningsanlæg for private og erhverv.
Vi benytter kvalitetsløsninger fra I-connect G2 og Homemonitor. Begge leverandører tilbyder en bred vifte af muligheder, når boligen eller virksomheden skal sikres.

Vi kører i Odense og på Fyn – så ring på tlf. 40 14 89 79!

Alarm og overvågningsanlæg – kort fortalt

I-connect G2: er et trådløst alarmsystem fra Lemvigh-muller, som kan detektere vibrationer, vand og naturligvis også tage billeder. Betjeningsdelen er enten væghængt med display og taster eller en fjernbetjening, som du kan lægge et sikkert sted.

HomeMonitor: er et cloud baseret overvågningssystem som kræver et webcam og wifi adgang. Det optager alt hvad du ønsker og viser alt hvad der sker når du ikke er hjemme. Forhåbentlig blot et kedeligt tomt rum, men skulle uheldet være ude kan du streame til din mobil eller laptop eller låne en pc, hvor du skal bare huske dit login. Du kan således logge på HomeMonitor overalt og se hvad der sker. Her skal du være opmærksom på at alt hvad der lægges i skyen, det betragter HomeMonitor som deres ejendom.

En kombination af begge systemer giver dig en god dækning i forhold til indbrud, de forhindrer det ikke, desværre. Men giver dig mulighed for at vise politiet præcist hvem der kom på uønsket besøg.

Der er naturligvis også andre løsninger – få en vagthund eller nabohjælp, det har også en gavnlig virkning.

 

Rådgivning

Vi rådgiver om de forskellige muligheder – så du tager et sikkert valg. Efterfølgende sørger vi også for installation og eftersyn.

 

Kontakt os

Hos MK-EL er vi en bunke erfarne elektrikere som ser frem til at løse dine opgaver, vi arbejder i Odense og på resten af Fyn, giv os et ring på tlf. 40 14 89 79 og få et godt tilbud. Du kan også kigge på vores ’om os’ side og finde præcis den elektriker og elinstallatør i Odense, der passer til dit job. Kontakt os i dag og hør mere.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

    Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

    Eller ring til os på
    Tlf.: 40148979