Nybygning, tilbygning og renovering

Hos MK-EL varetager vi hele løsningen når en virksomhed, forening eller privatperson skal i gang med at bygge nyt. Vi koordinere arbejdet med de andre håndværker grupper så det hele går gelinde. Vi fungerer gerne som underleverandører på renoverings og tilbygnings opgaver, vi værdsætter god kommunikation og koordinering.

 

Nybygning, tilbygning og renovering for erhverv og private

I forhold til store byggerier kan vi bl.a. løse:

Vi kører i Odense og på Fyn – så ring på tlf. 40 14 89 79!

Skal du have en tilbygning løser vi naturligvis de samme opgaver for dig, i det omfang du har brug for det. I forhold til renovering af el, rådgiver vi gerne om smarte el systemer, og hvordan du kan sænke din elregning med en belysning som passer til rummene. Vi kan også vejlede om tele og IT løsninger til din virksomhed eller private hjem.

For alle byggerier løser vi også flg. opgaver:

  • Elektrisk fejlfinding
  • Udvidelse af eksisterende elinstallationer
  • Vedligehold og service

Bor du i et ældre hus kan det være en god ide at få renoveret dine elinstallationer inden de sætter ild i huset. Det kan udover at mindske brandfaren også give en reduceret elregning med nye ledninger og LED pærer i alle lamper. Vi rådgiver gerne om de moderne og intelligente løsninger der findes indenfor el installationer.

Om det er nybyggeri, tilbygning eller renovation du mangler en kvalificeret elektriker i Odense til, så er vi hos MK-EL klar på din opgave. Vi leverer kvalitetsarbejde som holder.

 

Kontakt

MK-EL er et fynsk autoriseret elektriker firma som udfører opgaver på Fyn og i Odense. Du er velkommen til at ringe for rådgivning eller et godt tilbud på tlf. 40 14 89 79. Du kan se hvem der står for de forskellige opgaver på siden ’om os’ og strakt tage fat i den relevante medarbejder. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

    Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

    Eller ring til os på
    Tlf.: 40148979