Tyverisikring i Odense – få det rette alarmsystem til dig

MK-EL, kan som din elektriker i Odense, rådgive og installere alt indenfor tyverisikring, herunder alarmsystemer samt overvågningsanlæg for både private og erhverv. Uanset om du vil tyverisikre dit hus med alarmer, eller om din virksomhed har brug for et omfattende alarmsystem, kan vi sikre, at du får den rette alarmløsning.

Ønsker du tyverisikring i Odense af din bolig eller virksomhed, kan det indeholde mange forskellige facetter, både videoovervågning og de mere klassiske tyverialarmer. Med MK-EL som samarbejdspartner sikrer vi i samråd med dig, at du får det optimale alarmsystem til dit behov.

 

Det rette alarmsystem i Odense

Hos MK-EL benytter vi alarmsystemer af høj kvalitet fra I-connect G2 og Homemonitor. Begge leverandører tilbyder en bred vifte af muligheder, når boligen eller virksomheden skal sikres.

 Systemer til tyverisikring:

 • Videoovervågning
 • Dørtelefonsystemer
 • Tyverialarmer
 • Adgangskontrol
 • Signalgivere

Vi laver selvfølgelig også tyverisikring til boligforeninger eller det offentlige, så tøv ikke med at kontakte os for at få yderligere information om tyverisikring og alarmer.

 

Tyverisikring i Odense og resten af landet

Selvom MK-EL har hjemme i Odense på Fyn, kommer vi gerne rundt i hele landet til dig og giver dig den bedste tyverisikring og alarmløsning. Vores gode leverandører har et bredt udvalgt, som gør at vi kan skræddersy en alarmløsning til dig, så du er optimalt sikret mod tyveri.

Vi rådgiver om de forskellige muligheder – så du tager et sikkert valg. Efterfølgende sørger vi også for installation og eftersyn.

Udfyld kontaktformularen lige under her. Så kan du kontakte os for en uforpligtende snak og tilbud på et alarmsystem med tyverisikring.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os.

  Bliv kontaktet og få et gratis, uforpligtende tilbud

  Eller ring til os på
  Tlf.: 40148979